מאיה 33 > מנהל ראשי
מספר הודעות : 108 Join date : 26.10.10 Age : 30
| נושא: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 28/10/10, 02:36 am | |
| ה ג ' י נ ס
מה זה ג'ינס ?
ג'ינס הם סוג של מכנסיים העושיים מבד הדנים . במקור הג'ינס היה בגד עבודה והחל להיות פופולארי בשנות ה-50 . מותג הג'ינס הראשון הוא לוי'ס . כיום הג'ינס מאוד מאוד פופולארי בארצות ולובשים אותו ביום יום. היום גם הג'ינס מגיעה עם הרבה מאוד צורות , צבעים , שפשופים וגזרות . הג'ינס נמצא כמעט בכל ארון של בחורות ובחורים גברים ונשים ... הרבה מאוד מהאנשים חושבים שזה מאוד יפה . זה נוח זה מבליט את הרגליים [ לפחות הג'ינסים הצמודים ] וכיף ללכת איתו .
למה משמש הג'ינס ?
הג'ינס משמש לבגד שלא ירד מהאופנה בחיים . כל אחד אוהב ג'ינס , הוא משתלב יפה אם כל צבע ונוח ללכת איתו . חוץ מחיסרון אחד - השפשפת .. אבל הג'ינס הוא באמת דוגמא למכנסיים שלא יהיה מצב שמישהו לא יאהב אותו.
איפה לובשים אותו ?
בכל מקום ובכל טיול .
טיול
תבואו אם הג'ינס לטיול [ שנתי או לא ] . הוא ממש נוח והוא יפה . . . רק ישבו חיסרון אחד אם הולכים למקום של מים - הוא נהיה כבד והוא סופג כמות די גדולה של מים . אם אתם באים אם ארוך זכרו לשים אותו למעלה כי אם הג'ינס ירטב למטה המשקל של המים ימשוך אותכם קצת למטה וזה ממש מעצבן . אבל בכ"מ תמיד תהיו באופנה אם הג'ינס (:
דייט כמה רומנטי ... את יוצאת לדייט ולא יודעת מה ללבוש . כבר לבשת את כל מכנסי הבד מכנסי דפוקאותי מכנס קצר וחמוד , חצאית שמאוד מחמיאה לרגליים אבל לדעתך פשוט את לא מצליחה לשלב ולובשת את אותו הדבר . את רוצה למצוא משו קצת שונה . קחי את הג'ינס . הג'ינס מושך ובולט [ תאמינו לי ] ושקסי לאללה . צאי אם הג'ינס אם חולצה בולטת וחמודה . אני ממליצה על ג'ינס וגרבי ברך - מדהים . הג'ינס תמיד יהיה באופנה ומי יודע - אולי תחווי את הנשיקה הראשונה אם ג'ינס [ קריצה ' XD ]
יציאה
את רוצה לצאת לבילוי אם חברים סתם לכיף .. את חייבת ללכת אם ג'ינס !! הג'ינס הוא מכנס מאוד טרנדי ואת כולם זה מושך . לכי אם ג'ינס וחגורה בולטת שתבליט את הגוף והמותניים . הג'ינס מאוד מחמיא , לרגליים . כך שאם את ממש רוצה להשוויץ אם הרגליים היפות שלך מול הבנים אם הג'ינס הקצרצר וההורס , שימי אותו ^
אירוע
הג'ינס בחיים לא יצא מהאופנה - שוב . כך שאם את הולכת לאירוע כמו נגיד יש בת מצווה לקרובים - לכי אם ג'ינס . מכובד יפה ומתאים . לאירועים כאלה מכובדים אני ממליצה לבוא אם ג'ינס וחולצה לבנה . גם לבת מצווה של חברה טובה [ קרובה ] , יש מסיבת ריקודים ? על תבואי אם שמלה במיוחד לא סטרפלס שתצטרכי להרים אותה כל הזמן . תבואי אם הג'ינס , כיף לרקוד איתו ובטח שלהצטלם [;; כמו שאמרתי קודם - הג'ינס מאוד מחמיא . חוץ מזה שרוקדים נהיה מאוד חם והג'ינס קצר וממש נוח שיוצאים החוצה נורא נאים . אני ממליצה לבוא אם ג'ינס קצר , אם חגורה יפה וגופייה אם ציור חמוד עלייה .
לבצפר
הכי כיף זה לבוא אם ג'ינס קצר ומתוק לבצפר . שוב אני חוזרת על עצמי - מחמיא . הבנים יפלו , ואת תהני מהג'ינס החדש והשקסי והמושך שלך ... הג'ינס מתאים לכל החולצות . חלקות ומקושקשות , ומקרה הזה - חלקות . הוא ממש יפה ומתאים לכל הצבעים של כל חולצות הצפר ובכל הגזרות . כי אין על הג'ינס הנושי הזהD:
בילוי בקניון
יוצא לבילוי אם חברות בקניון ? אך ורק ג'ינס !! כל פעם שתכנסי לחנות בגדים ותמדדי את החולצה המהממת שראית בהנחה , היא תמיד אבל תמיד תהיה יפה עלייך .. גם בעיניי נורא כיף ללכת אם ג'ינס בקניון כי את מרגישה תחושה ממש טובה שאת הולכת איתו. השווצת רגליים השווצת רגליים (: מתאים להכככככל . החברות יחמיאו לך עליו על בטוח .
אחרי הבריכה
יצאת מהבירכה ואת רוצה ללכת ? שימי את הג'ינס ותראי עדיין במייטבך . הג'ינס פחות נראה כשהוא רטוב ובבד זה יותר נראה . זה גם שומר על הגזרה ואם את רואה חתיכים - ( : ושוב אני אומרת [ אוףXD] הוא מאוד מחמיא לגוף אז את תראי ממש יפה . למרות שהשיער כזה מסובך עדיין שיסתכלו למטה יראו את היופי השני שבך . אני ממליצה לאסוף לקוקי האו לגולגול ולשים ג'ינס .
גזרות הג'ינס
לג'ינס יש כמה וכמה גזרות ג'ינס משלו .
השורט ג'ינס
ג'ינס קצר מתוק ומחמיא . מתאים מאוד לקיץ . הרבה מאוב בנות אוהבאות ללכת אם הג'ינס כי הוא נוח ומחמיא . הוא ממש יפה ואני ממש ממליצה עליו. חוץ מזה שאני בטוחה שלכל בת יש בארון לפחות שורט ג'ינס אחד . (:
שורט נפוח
שורט נפוח הוא כמו השורט הרגיל רק שהוא פשוט יוותר נפוח . חלק אוהבים אותו וחלק לא . הוא מאוד יפה אם חגורה [ למרות שזה לא ממש הטעם שלי (: ] אבל כל אחד והטעם שלו .
ג'ינס ארוך
אחח .. ג'ינס ארוך . הפופולארי ביותר . למי אין ג'ינס ארוך זאת השאלה . אין סיכוי לאפחד אין ג'ינס ארוף בבית . הוא יפה והוא נוח והוא טוב לטיולים וליציאות . לפעמים יכול להיות לחיק הטבע ולפעמים לאירועים חגיגיים במיוחד . מחמיא מאוד ובולט .
סקיני ג'ינס
כמו ג'ינס ארוף רק מאוד מאוד צמוד ומבליט את איזור המותניים והרגליים כך שלמי שיש רגליים יפות - שווה להתגאות בהם . מאוד נוח ויפה . מתאים לכל יציאה ובילוי וטיולים . מתאים לכל בגד ונעל . פופולארי מאוד מאוד (: חשוב בכל ארון .
ג'ינס מתרחב
כמו שבכותרת , הג'ינס מתרחב למטה ולמעלה הוא הדוק . אני לא ממש משוגעת עליו אבל כל אחד והטעם שלו (: מתאים לכל המיווחדים שאוהבים אותו [;
חובה חגורה בכל מכנס כזה ^
צבעים
מכנסי הג'ינס יכולים להגיע בכל מני צבעים וצורות . מאוד מחמיא כמו כל הג'ינסים האחרים ומאוד יפה . הג'ינסים הצבעוניים מאוד בולטים ולפעמים לא מזהים שזה ג'ינס בכלל (:
קצת אחר ממכנס
שמלת הג'ינס
שמלות הג'ינס יוצאות בהמוני והמוני גזרות וצורות. אין קץ לגזרות הג'ינסים שהן מוציאות . כאלה אם כתפורים כאלה בלי כאלה אם תוספת בדים כאלה אם לא כאלה אם ציורים כאלה אם לא ... אין סוף . אני לא ממש לובשת את שמלות הג'ינס למרות שאני חושבת שחלקן הגדול מאוד יפה ,אבל ניתן להשיג אותן בהרבה חנויות . יש שמלות שיכולות להחמיא מאוד לגוף ויש כאלה שהן שמלות נפוחות [ בכוונה] שיש כאלה שאוהבות אותן . מתאים לאירועים מאוד !! [:
חצאית ג'ינס
חצאיות ג'ינס הן ממש יפות . הן מתאימות אם טייץ וגרבי ברך מאוד . מחמיאות המווון לרגליים מטופחות . נוחות , אם הן לא קצרות מדי . מאוד יפות לאירועים ולבילויים וכמו כן גם לדייטים רומנטיים . מתאים לכל תספורת וממש מתאים בעיניי לעגילי חישוק . אני ממליצה אם אתם שמים חצאית ג'ינס וגופייה , תכניסו את הגופייה לתוך החצאית זה מאור יפה . .. (: החצאיות מגיעות בהמון גזרות וצורות ובאורכים שונים . מהמותן גל הברך , מהמותן עד חצי הברך . (: יכולה להגיע בכמה צבעים .
גם לבנים מותר
גם לבנים הג'ינס מאוד מאוד יפה . הרבה מהן כבר שמים אותו ואוהבים איך שזה נראה (: אני ממש אוהבת בנים בג'ינס XD זה מחמיא יפה ומסודר . זה נותן מראה מגניב ומושך [; אני מאוד ממליצה לכל הבנים לשים ג'ינס . זה גם נוח . מתאים לכל מצב .!
איפה קונים
אפשר בכל מקום ! פשוט בכל מקום . וללא התרעות נופסות :
חנויות בהן אפשר לקנות גי'נסים
TNT פוקס הוניגמן קסטרו בלוביירד זארה בילבונג ג'ינס לי
אפשק בתכלס לקנות בכל מקום \ חור \ עיר \ שכונה .. אין מצב שלא ימכרו שם ג'ינסים . גם זולים וגם יקרים .
קרדיט : פורום אופנה וטיפוח בטיפו , לרוני תודה ענקית למי שקרא הכל D: | |
|
ליבי 33> מנהל ראשי
מספר הודעות : 274 Join date : 26.10.10 מיקום : איפשהו בעולם D:
| נושא: Re: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 28/10/10, 10:09 pm | |
| וואוו לא קראתי הכל אבל הרוב. תודה | |
|
אללי משתמש פעיל
מספר הודעות : 135 Join date : 30.10.10 מיקום : על העננים
| נושא: Re: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 30/10/10, 11:51 pm | |
| ווואו!!!!!!!! כתבת מלא אבל קראתי הכל!!!!!!! תודה רבה! | |
|
מאיה 33 > מנהל ראשי
מספר הודעות : 108 Join date : 26.10.10 Age : 30
| נושא: Re: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 01/11/10, 06:15 pm | |
| אלה , למה זה לא מפתיע אותי שקראת הכל ?
ולא אני כתבתי , זה נלקח מפורום בטיפו | |
|
מאיוש XD משתמש חדש
מספר הודעות : 33 Join date : 02.11.10 Age : 30
| נושא: Re: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 02/11/10, 07:10 pm | |
| אשכול מעולה מאיוווו | |
|
מאיוש XD משתמש חדש
מספר הודעות : 33 Join date : 02.11.10 Age : 30
| נושא: Re: הג'ינס - האשכול ה מ ל א 02/02/11, 04:31 pm | |
| הג'ינס מושך ובולט [ תאמינו לי ] ושקסי לאללה . | |
|